Opdrachtgevers

Van particulieren tot ondernemers

Zo uiteenlopend als mijn portfolio, zo divers is ook mijn klantenbestand. Zowel ondernemers als particulieren zijn bij mij aan het juiste adres voor fotografie, in welke vorm dan ook. Particulieren schakelen mij vaak in voor bruidsfotografie, feesten en familie portretten terwijl ondernemers vaak kiezen voor bedrijfsfotografie in de vorm van zakelijke portretten of de fotografie van hun producten. Zo zorg ik voor die juiste foto voor LinkedIn of die aansprekende foto voor een vakblad of productbrochure. Voor fotografie op congressen bent u ook op het juiste adres: ik heb een zeer groot en divers portfolio als het gaat om congresfotografie.

Van landelijke uitgeverijen tot overheidsorganisaties

Ik werk op regelmatige basis voor onder andere landelijke uitgeverijen en overheidsorganisaties. Voor deze opdrachten reis ik het hele land door en bevind ik me van tijd tot tijd ook in het buitenland. Daarnaast heb ik een studio tot mijn beschikking, waar ik de mogelijkheid heb om uw producten professioneel te fotograferen. Sommige producten lenen zich uitstekend voor de camera, zoals flitsende auto’s. Terwijl andere producten – zoals elektronica – nét wat meer creativiteit vragen van de fotograaf. Wat u ook levert, het is mijn uitdaging om uw product tot de verbeelding te laten spreken.

Van bedrijfsfotografie tot bruidsfotografie

Als ik mijn opdrachtgevers vraag waarom ze juist kozen voor Knoops Fotografie, dan hoor ik vaak terug dat ze mijn ontspannen manier van fotograferen erg waarderen. Zowel bij zakelijke fotografie als persoonlijke fotografie, vind ik een relaxte sfeer erg belangrijk. Zonder deze vertrouwde omgeving zijn foto’s niet naturel, maar onnatuurlijk. Sfeer maakt of breekt een foto. Ik kies dan ook bewust voor een positie op de achtergrond, niet op de voorgrond. De voorgrond is voor u, maar dan wel op een ontspannen manier.

Impressie werk en opdrachtgevers

Voor de beste impressie van mijn werk en mijn opdrachtgevers, kunt u een blik werpen op mijn portfolio. Natuurlijk breng ik u ook graag in contact met mijn opdrachtgevers. Bent u benieuwd hoe zij de samenwerking met Knoops Fotografie hebben ervaren? Dat lichten zij graag toe!