Over

Vincent Knoops

Vincent Knoops

Mijn naam is Vincent Knoops, fotograaf in hart en nieren. Ik ben woonachtig in Helmond, maar werkzaam in heel Nederland. Ik vind het geweldig om op een natuurlijke manier te fotograferen. Of ik nu een bruiloft vastleg, bedrijfsportretten maak of het alledaagse leven op straat fotografeer; met mijn camera in de hand ben ik in mijn element. Eigenlijk gaat er geen dag voorbij dat ik mijn camera niet aanraak.

Zoveel klanten, zoveel wensen

Ik durf te zeggen dat u met Knoops Fotografie kiest voor een fotograaf met passie. Daar hoort dan ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij. Ik sta niet voor niets voor kwaliteit, stijl en zekerheid.

Divers portfolio

Hoe ik mijn portfolio het beste kan omschrijven? Mijn portfolio is vooral heel divers. Van bruidsfotografie tot bedrijfsfotografie. Van het fotograferen van producten tot seminarsprekers. Van straatfotografie tot persfotografie. Mijn klantenbestand is dan ook minstens zo divers. Elke klant en elke reportage is weer anders. Het is dan ook mijn uitdaging om uw wensen te doorgronden – en als dit dan lukt, dan haal ik hier heel veel voldoening uit. Er is niets mooiers dan uw grote dag of uw prachtige bedrijf zo vast te leggen, als u voor ogen heeft.

Beroepshouding fotograaf

Voor mij gaat fotograferen dan ook verder dan alleen de juiste plaatjes schieten. Een juiste beroepshouding (-ethiek) is minstens zo belangrijk. Bij Knoops Fotografie staat u – als klant – met al uw wensen nog echt centraal. Ik fotografeer zoveel mogelijk vanaf ‘de zijlijn’. Zo ben ik nooit een storend element op uw grote dag, uw sportevenement of uw seminar. Zo voelt u zich op uw gemak en ontstaan de mooiste beelden.

Prijsopgave fotograaf Helmond?

Voor een prijsopgave kunt u het beste even contact opnemen via +31(0)6-53926696 of info@knoopsfotografie.nl. En neem van tevoren zeker eens een kijkje in mijn portfolio om te zien of mijn natuurlijke fotografiestijl jou aanspreekt. Een beeld zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden!

BedrijfsfotografiePortretfotografieAutomotiveArchitectuurBruidsfotografie